Informatie.

Over EEF

EvelineEEF is een webshop waar allerlei zelfgemaakte artikelen aangeboden worden. De artikelen zijn standaard leverbaar, maar kunnen ook naar eigen inzicht en wens van de klant worden gemaakt.

De persoon achter EEF ben ik: Eveline, 42 jaar, getrouwd en een zoontje van bijna 4 jaar. Creativiteit heeft altijd een rol gehad in mijn familie. Ook ik zit vol met allerlei ideeën en ben graag bezig met allerhande creativiteiten. Daarom heb ik de stap genomen om mijn ideeën en gemaakte artikelen online te zetten onder mijn eigen label: EEF, creatief op maat. De naam EEF komt van mijn eigen naam. “Creatief op maat” is gekozen omdat de artikelen die aangeboden worden op deze website ook op verzoek van u gemaakt kunnen worden met eigen wensen en ideeën. En staat er iets niet op de website, neemt u gerust contact op want wie weet kan ik iets voor u betekenen. Uiteraard met een mooi en gewenst resultaat!

Ik ben nog lang niet uitgedacht en er zullen veel meer artikelen volgen. EEF is ook te vinden op Facebook. In de gaten houden dus…!

Veel plezier met het bekijken van mijn website en voor vragen of als ik u verder ergens mee van dienst kan zijn, aarzel niet om te mailen naar: info@eef-creatiefopmaat.nl.

Openingstijden

EEF is een webwinkel: u kunt 24/7 bestellingen doen of mailen naar info@eef-creatiefopmaat.nl. Contact bij voorkeur via email. Wilt u graag persoonlijk contact, dan kunt u EEF bereiken op 06-14500833. Bestellingen worden per (pakket)post verzonden. Op afspraak is het mogelijk uw bestelling in Alphen aan den Rijn op te halen.

Betaling

Bij EEF kunt u eenvoudig met IDEAL betalen. De betalingen verlopen via Sisow, dit wordt vermeld op uw afschrift. Wilt u het bedrag liever per bank overmaken, dan kan dat op bankrekeningnummer:  NL81 KNAB 0255 7702 78, t.n.v. EEF (E.Vos) (Alphen aan den Rijn).
Onder vermelding van bestelnummer. Zodra de betaling binnen is, zal EEF de bestelling zo snel mogelijk toesturen.

Verzending

EEF streeft ernaar de bestelde artikelen binnen 5 werkdagen te verzenden, tenzij anders vermeld. De verzendduur van speciaal, op maat gemaakte bestellingen wordt door EEF aan de klant gecommuniceerd in de offerte.

Verzendkosten:

  • Brievenbuspost tot 500 gram: € 4,25
  • Pakketpost PostNL tot 10 kg: € 7,40
  • Pakketpost PostNL 10 – 20 kg: € 14,50
  • Afhalen op afspraak: gratis
Back to Top